STS Body Work

"Føler du uro, har du udfordringer, følelser eller tanker du ikke kan forstå, og vil du gerne søge dybere ind for at finde dig selv igen. Føler du at dit liv er distanceret fra den du plejer at være?


Så kan jeg klart anbefale Sitara, som er meget omsorgsfuld og empatisk. hun hjælper dig med at finde din spirituelle side for derefter hjælper dig med at sætte ord på dine tanker eller følelser, som du ikke kunne før."

Ibrahim
- 12.2019


Fantastisk god behandling i dejlige omgivevlser. Der er en speciel energi omkring hele oplevelsen og Sitara. Det er lidt udefinerbart, men dejligt.

Jeg kan varmt anbefale Sitara.

Gitta

- 01.2019


"Hvis man gerne vil arbejde med nogle af sine udfordringer i livet, finde en bedre balance i sig selv eller har brug for nogle svar på spørgsmål, der ikke umiddelbart kan findes, kan jeg kun varmt anbefale at opsøge Sitara. Hun er dybt professionel, hamrende dygtig, omsorgsfuld og konstruktiv spirituel guide, som i den grad er i stand til, at bringe dig derhen, hvor du ønsker!"


Klara
- 02.2020

STS BODY WORK

En Verden til forskel


Det spirituelle er for nogen en mærkelig størrelse, dog oplaver jeg at når først den enkelte har været i kontakt,
så bliver spørgsmålene færrer og rejsen lerttere.Derfor arbejder jeg også ud fra den ekelte
og fører dig med ud i energien, så du kan mærke hvordan energien manifistere sig og løfter.

Spirituel Sparring


En samtale der bevæger sig i de spirituelle lag. Energetiske vibrationer, den fysiske væren og det åndelige element sammendraget i en session på ca. 120 min. Det der rør sig nu, det du har brug for i øjeblikket ser vi på - med henblik på et bredere perspektiv og et åndeligt/ spirituelt løft.


I en session arbejdes der både i samtalen, men også i rejsen og i det kropsterapeutiske. Så hver enjkelt session er forskellig. Jeg tager fat i det der ligger for, og det du er åben for i øjeblikket. Med udgangspunkt i dig og din rejse, for vi klarlagt de spørgsmål der måtte elige og lure, samt får svar  på det der presser på. Vi renser ud og løfter energien.BOOK en Session til Spirituel Sparring
2 timer,  Pris 945,-

Spirituel Healings Massage


Med hele kroppen i fokus, behandles der med en af blide strøg og en dybde gående punkt massage, meridian strøg, akupressur, zoneterapeutisk og afbalancerende massage. Er der en specifik problemstilling der skal tages fat i, eller ønsker bare du et vibrationsløft? En times velvære og komfort til mindfulness spare bogen - lige til at tage med hjem.


Igen arbejder jeg i energiender er tilstedei øjeblikket. En Spirituel Healings Massage kan variere meget fra gang til gang, og fra person til person. Der er ikke en fast kører rutine, da det er din krop og dine energier der taler til mig. Jeg mærker mig ind, afbalancere og jursterer der hvor det er tiltrængt/ nødvendigt.


Det kan være med en "regulær" massage, en healing/ energetisk afbalancering, akupressur, zoneterapeutiske tryk, median strøg mm. 


BOOK en Session til en Spirituel Healings Massage
50. min, Pris 495,-

 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend