index



Konsultationer


Spirit talks - Åndsbevidsthed i fokus.


Konsultation og coaching på helbred, ubalancer, vægttab eller vægt øgning og fysiskaktivitet. 


Vi arbejder i den sprituelle energi, og gennem intuitive kropsterapeutiske øvelser. Klarsyn og  via blodprøve test, finder vi de redskaber der bedst afhjælper i din situation.


Book via bookingkalenderen 



Events og kurser


Vi kører pt med to events, Der laves også events/ workshops mm på bestilling så det passer til lige netop dit firma, eller din forening/ forum. 


Vi laver events, kurser, retreats mm. altsammen indenfor rammerne sundhed, spirituallitet og latter. Pakket i en lækker og sjov pakke - eller som enkelt ståemde elementer efter ønske.


Kontakt for information.




Vi er et event, kursus og konsulentfirma, der tilbyder rådgivning og behandlinger indenfor sundhed, spiritualitet og latter.


Vi tilbyder foredrag og sundhedsevents med fokus på den fysiske og åndelige balance (sundhed) via behandlinger, naturlig kosttilskud og din egen deltagelse .....

Kontakt os via mail for mere info på events, foredrag og kurser.

Du kan nederst via booking kalenderen, booke tid til enkelt, & par sessioner. Booking kalenderen opdateres jævnligt for nye tiltag.



Blogpost - Opdateringer


What is on my mind... 


Bloggen er på engelsk, og her kan I læse lidt om de ting der rør sig i nuet. Tanker om løst og fast. Nogen gange i en lidt højere frekvens end andre gange.

 

Læs det ud fra der hvor du står, og tag kun det med som du kan bruge. Min sandhed er ikke nødvendigvis din sandhed!


 BLOG!


Her finder du os


midt i Randbøls fantastisk natur, i skønne store lyse lokaler, finder du os. Her har vi mulighed for at husere dig til både mindre events og foredrag, samt individuelle og par sessioner.

Bussen kører lige til døren. 

Gode mujligheder for gratis parkering.


Vi glæder os til at byde jer varmt velkommen.

SITARA:DK

+45 4200 0008


Please note when booking ONLINE SESSIONS - it is to be paid in advance!
40% upfront, when booking is confirmed - the rest before seating (60%).
Thank you for your understanding.